Maiskaker med avokado, squash og rød pesto

Frokost & Mellommåltid
30 min
Antall porsjoner: 12
Topp maiskakene med avokado, squash og rød pesto. Drypp olivenolje og litt sitronjuice over og topp med valmuefrø og frisk basilikum!
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

12 stk Friggs Maiskaker
Squash, i 12 tynne skiver (Tips! Bruk en mandolin)

Rød pesto

1-2 avokado, avhengig av størrelse
En skvett sitronjuice
Olivenolje
Valmuefrø
Salt og kvernet pepper etter smak
Fersk basilikum

Instruksjoner

Bland alle ingrediensene til pestoen i en liten food prosessor til ønsket konsistens er oppnådd.
Pesto som blir til overs kan oppbevares i kjøleskapet i opp til en uke.
Bred pesto over maiskakene og topp med tynne skiver av squash og avokado.
Drypp litt olivenolje og sitronjuice over og smaksett med salt og pepper.
Topp med valmuefrø og fersk basilikum.
Server og nyt!

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter