Produkter
PRODUKTER
Maiskaker
Glutenfritt
OPPSKRIFTER
Snacks & mellommåltider
Sunnere hverdag
Frokostfavoritter
Søte favoritter
Friggs hele dagen!
Fredag hele uka
OM OSS
Historie
Kvalitet
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
NO
FI
SE
NO
DK
Maiskaker med avokado, squash og rød pesto
Frokost & Mellommåltid
30 min
Antall porsjoner: 12
Topp maiskakene med avokado, squash og rød pesto. Drypp olivenolje og litt sitronjuice over og topp med valmuefrø og frisk basilikum!
Oppskriftskreatør:
Marisa Alvarsson
Ingredienser
Instruksjoner
12 stk Friggs Maiskaker
Squash, i 12 tynne skiver (Tips! Bruk en mandolin)
Rød pesto
1-2 avokado, avhengig av størrelse
En skvett sitronjuice
Olivenolje
Valmuefrø
Salt og kvernet pepper etter smak
Fersk basilikum
Bland alle ingrediensene til pestoen i en liten food prosessor til ønsket konsistens er oppnådd.
Pesto som blir til overs kan oppbevares i kjøleskapet i opp til en uke.
Bred pesto over maiskakene og topp med tynne skiver av squash og avokado.
Drypp litt olivenolje og sitronjuice over og smaksett med salt og pepper.
Topp med valmuefrø og fersk basilikum.
Server og nyt!
Ingredienser
12 stk Friggs Maiskaker
Squash, i 12 tynne skiver (Tips! Bruk en mandolin)
Rød pesto
1-2 avokado, avhengig av størrelse
En skvett sitronjuice
Olivenolje
Valmuefrø
Salt og kvernet pepper etter smak
Fersk basilikum
Instruksjoner
Bland alle ingrediensene til pestoen i en liten food prosessor til ønsket konsistens er oppnådd.
Pesto som blir til overs kan oppbevares i kjøleskapet i opp til en uke.
Bred pesto over maiskakene og topp med tynne skiver av squash og avokado.
Drypp litt olivenolje og sitronjuice over og smaksett med salt og pepper.
Topp med valmuefrø og fersk basilikum.
Server og nyt!
Relaterte produkter
125 g
125 g
125 g
Lignende oppskrifter
Maiskakenisser med ost og tomat
Maiskaker med tamarigrillet tofu "TLT"
Maiskaker med avokado, reddiker, spirer og sesamfrø
Maiskaker med kremost, fiken, valnøtter og mørk sjokolade
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent