Produkter
PRODUKTER
Maiskaker
Glutenfritt
OPPSKRIFTER
Snacks & mellommåltider
Sunnere hverdag
Frokostfavoritter
Søte favoritter
Friggs hele dagen!
Fredag hele uka
OM OSS
Historie
Kvalitet
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
NO
FI
SE
NO
DK
Maiskaker med tamarigrillet tofu "TLT"
Snacks
30 min
Antall porsjoner: 6
Oppskriftskreatør:
Marisa Alvarsson
Ingredienser
Instruksjoner
6 stk Friggs Maiskaker Ost
6 skiver fersk tomat
6 blad salat
Til marinade
1 pakke fast tofu
2 ss olivenolje
2,5 ts tamari
2 ts balsameddik
0,5 ts spisskummen, malt
En klype paprikapulver (røkt eller søt, etter smak)
Svart pepper og salt etter smak
Kremost eller vegansk majones
Skjær tofu i 0,5 cm tykke skiver.
Visp de andre marinade-ingrediensene sammen i en liten skål for å lage en marinade.
Legg tofubitene i en grunn bolle, eller tallerken, og hell over marinaden. Snu tofuen noen ganger slik at den blir dekket av marinade.
La marinere i omtrent 10 minutter.
Varm opp en stekepanne/grillpanne på komfyren og hell i litt olivenolje.
Stek tofu på begge sider til den har en fin, brunet overflate, gjerne med grillstrimler (ca. 5-6 minutter).
Legg dem på en tallerken og la dem avkjøle seg litt.
Fordel litt kremost eller majones på maiskakene, legg på en tomatskive, salat og en skive grillet tofu.
Smak til med salt og pepper.
Serveres umiddelbart.
Ingredienser
6 stk Friggs Maiskaker Ost
6 skiver fersk tomat
6 blad salat
Til marinade
1 pakke fast tofu
2 ss olivenolje
2,5 ts tamari
2 ts balsameddik
0,5 ts spisskummen, malt
En klype paprikapulver (røkt eller søt, etter smak)
Svart pepper og salt etter smak
Kremost eller vegansk majones
Instruksjoner
Skjær tofu i 0,5 cm tykke skiver.
Visp de andre marinade-ingrediensene sammen i en liten skål for å lage en marinade.
Legg tofubitene i en grunn bolle, eller tallerken, og hell over marinaden. Snu tofuen noen ganger slik at den blir dekket av marinade.
La marinere i omtrent 10 minutter.
Varm opp en stekepanne/grillpanne på komfyren og hell i litt olivenolje.
Stek tofu på begge sider til den har en fin, brunet overflate, gjerne med grillstrimler (ca. 5-6 minutter).
Legg dem på en tallerken og la dem avkjøle seg litt.
Fordel litt kremost eller majones på maiskakene, legg på en tomatskive, salat og en skive grillet tofu.
Smak til med salt og pepper.
Serveres umiddelbart.
Relaterte produkter
Linsekaker Ost
125 g
125 g
Lignende oppskrifter
Maiskaker med avokado, squash og rød pesto
Maiskakenisser med ost og tomat
Maiskaker med avokado, reddiker, spirer og sesamfrø
Maiskaker med kremost, fiken, valnøtter og mørk sjokolade
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent