Her finner du et par utvalgte favoritter fra Friggs til frokostbordet. Prøv å bytte ut knekkebrødet med maiskaker og spis dem sammen med ditt favorittpålegg - enkelt og godt!

friggs-frukostbricka.png

Godt og glutenfritt til frokost

Visste du at Friggs maiskaker passer like godt til frokostbordet som til mellommåltid? De blir en god og sprø del av frokosten, og inneholder null tilsatt sukker samtidig som de er glutenfri.

Du kan servere dem raskt og enkelt i ukedagene med for eksempel ost, nøttesmør, en dæsj cottage cheese eller skivet banan med valnøtter og kanel. De er til og med gode sammen med grøt, frokostblandinger og egg, eller bare ved siden av en enkel kopp med kaffe eller te. Det er bare å dra dem ut av skapet og la dem bli frokostbordets nye favoritt!  

Noen tips til raskt pålegg:

  • Ost (vanlig eller vegansk) og skivede grønnsaker
  • Nøttesmør, for eksempel peanøtt- eller hasselnøttsmør, som kan toppes med litt banan
  • Most avokado med skivet paprika
  • Cottage cheese med litt urtesalt og spirer eller grønnsaker
  • Kremost med bær
  • Banan, nøtter og kanel eller kardemomme
  • Kokt eller stekt egg

Du finner flere tips på vår side med mellommåltid, og test gjerne oppskriftene under.

OPPSKRIFTSTIPS

Hvit bønnerøre med gule tomater og brønnkarse

58511-065541-7767 friggs-mellanmal-5.png

Maiskaker med avokado, reddiker, spirer og sesamfrø

32010-052830-201804 MAlvarsson Friggs intro 23.png

FROKOSTFAVORITTER